Arifal wordt Fris Karton

Arifal wordt Fris Karton en daarmee investeren wij met frisse wind in de toekomst! Wij hebben de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling. Een huisstijl die klaar is voor de toekomst. Met zorg verpakken we op ‘Arifal’ en verwelkomen we vol trots onze nieuwe naam Fris Karton.

Arifal wordt Fris Karton

Al ruim 35 jaar produceren wij met passie en plezier golfkartonnen verpakkingen voor uiteenlopende producten. Een periode waarin veel bijzondere verbintenissen zijn ontstaan, (technische) ontwikkelingen plaatsvonden en onze dienstverlening is geoptimaliseerd. Verfrissend denken en vooruitstrevend handelen, dat is waar wij voor staan en voor blijven staan. Met deze gedachten investeren wij in een frisse toekomst.

Een nieuwe website

Wat is een rebranding zonder nieuwe website, zonder ons visitekaartje? Precies! Daarom hebben wij een nieuwe website gerealiseerd. Wat vinden jullie ervan? Een online wereld die uitstraalt waar wij voor staan, daadkrachtig, behulpzaam en verrassend verfrissend. Waar we positieve energie van krijgen en waar onze expertise nog beter tot zijn recht komt. Een website die overzichtelijker en gebruiksvriendelijker is om jou de beste online ervaring te bieden van onze dienstverlening.

Wat goed is, moet goed blijven

Met dezelfde zorg en aandacht blijven wij op zoek gaan naar de beste golfkartonnen oplossingen voor jouw bedrijf. Uiteraard in onze eigen fabriek die voorzien is van een uiterst modern machinepark en optimaal ingericht is om zo efficiënt mogelijk te produceren. En met onze onmisbare kanjers die dag en nacht voor je klaar staan. Want wat goed is, moet goed blijven! Wij gaan de toekomst fris tegemoet samen met jullie!