Producten

Met behulp van onze eigen machines kunnen wij zelf alle formaten, oplages en denkbare kwaliteiten golfkarton produceren. Goed om te weten, investeren in die machines blijven wij continu doen. Fijn toch? Want dit maakt het mogelijk om snel te kunnen schakelen, jou de kwaliteit te leveren die je verdient en het milieu een handje te helpen. Bekijk hieronder een greep uit ons vaste assortiment.

Kartonnen dozen

Kartonnen dozen voor het verzenden of opbergen van producten.

Verzenddozen

Kartonnen verzenddozen zijn perfect om je producten veilig en goedkoop op locatie te (laten) bezorgen.

Meer informatie

Doos op maat

Dozen op maat sluiten perfect aan op jouw product zodat het representatief maar vooral veilig getransporteerd kan worden. En heel belangrijk; het is kostenbesparend op het gebied van transport, karton en opvulmateriaal.

Meer informatie

FEFCO dozen

FEFCO dozen zijn standaard doostypen met bestaande verpakkingsconstructies die het eenvoudig maken nieuwe verpakkingen te ontwerpen.

Meer informatie

Kartonnen verpakkingen

Kartonnen verpakkingen bieden bescherming en zijn een duurzame keuze omdat het karton tot wel 100% recyclebaar is.

Kruiswikkelverpakking

Kruiswikkelverpakkingen zijn verpakkingen bestaande uit één of twee delen die om het product worden gewikkeld voor de perfecte aansluiting.

Meer informatie

Kokers

Kartonnen kokerdozen zijn vouwbare kokers gemaakt van golfkarton en ideaal voor het veilig verzenden van kwetsbare langwerpige voorwerpen.

Meer informatie

Kartonnen kisten

Kartonnen kisten zijn een duurzaam alternatief voor houten verpakkingen.

Meer informatie

Verpakking op maat

Standaardmodellen bieden niet altijd de verpakkingsoplossing die je wenst. Wij ontwikkelen daarom dé perfecte verpakking op maat.

Meer informatie