Over Fris Karton

Fris Karton is producent en leverancier van golfkartonnen verpakkingen. Al ruim 35 jaar produceren wij met passie en plezier golfkartonnen verpakkingen voor uiteenlopende producten voor klanten in Nederland en België. Alles wordt gecreëerd in onze eigen fabriek door onze kanjers die dag en nacht voor je klaarstaan. En daar zijn wij trots op!

De dozen fabriek

De verpakkingen van Fris Karton worden in eigen huis met veel zorg en toewijding geproduceerd. Ons machinepark is zeer divers waardoor we in staat zijn om voor elk gewenst formaat in elke gewenste soort golfkarton een optimale verpakking te produceren. Het is goed om te weten dat we niet afhankelijk zijn van derden, waardoor we snelle levertijden kunnen garanderen. Ook last-minute kunnen we verpakkingsoplossingen realiseren.

75 duizend

verpakkingen worden per dag geproduceerd.

86 procent

van ons karton bestaat uit gerecycled papier.

Wil je verpakkingsadvies of een passende offerte?

Onze werkwijze

Wij geloven in een persoonlijke en flexibele dienstverlening zodat onze klanten het beste verpakkingsresultaat wordt geboden! Bij de offerteaanvraag denken wij daarom graag met je mee over de verpakkingsoplossing van jouw toepassing. Samen bekijken we dan de mogelijkheden om eveneens interessante voordelen te behalen. Nadat de offerte is goedgekeurd gaan we aan de slag met je order!

Verpakkingsadvies

Duurzaamheid

Wij nemen milieuvervuiling serieus! Daarom kiezen wij bewust voor NEXT Generation golfkarton. Het oud papier waarmee dit karton is gemaakt is 100% afbreekbaar en daarmee 100% recyclebaar. En de bomen waarvan het papier is gemaakt komen van duurzaam beheerde bossen.

Jouw verpakking zorgt uiteindelijk dus voor minder gebruik van papiervezels, minder transport en tot 15% minder CO2-uitstoot in vergelijking met normale kartonnen dozen. Geweldig toch?!

Meer informatie