Duurzaam

Wij denken aan het milieu en produceren verantwoord! Wij kiezen bewust voor NEXT Generation golfkarton. Het oud papier waarmee dit karton is gemaakt is 100% afbreekbaar en daarmee 100% recyclebaar. En de bomen waarvan het papier is gemaakt komen van duurzaam beheerde bossen.

Next Generation Board® karton

Samen met Fris Karton kun je voor een duurzamere wereld gaan. Wanneer je kiest voor Next Generation Board karton, kies je voor dunner, lichter en steviger karton. Dit karton is gemaakt van minder papiervezels en laat je versteld staan van de stevigheid. Chauffeurs kunnen in een rit meer kartonnen dozen vervoeren waardoor transportkosten kunnen worden bespaard. Dit zorgt voor 15% minder CO2-uitstoot in vergelijking met normale kartonnen dozen. En dat mag gezien worden! Met Next Generation gedrukt op elke verpakking geef jij een zichtbare boodschap af dat ook jij het milieu beschermd. Geweldig toch?!

Wist je dat?

Een retourvlucht van NY naar Frankfurt 460kg CO2 per passagier oplevert? Voor diezelfde CO2 kunnen wij 290 ton (!) NEXT Generation golfkarton produceren. Daar schrik je van he? Een andere voorbeeld: één keer je haren wassen op 40 graden kost evenveel CO2, als productie van 1kg golfkarton? Waar kies jij voor?