Beursdebuut op Empack 2024

Voor alles is een eerste keer. Zo was het tijd om voor de eerste keer een stand op een grootschalige beurs te bemannen. En dat op Empack – The future of packaging, niet het minste podium om je debuut op te maken. Een unieke kans om onze expertise te delen, nieuwe contacten te leggen en voor stagiair Noah Michelbrink om zijn professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Hij deelt de hoogtepunten van zijn aanwezigheid op de beurs namens Fris Karton.

De aanloop naar het evenement

‘’De voorbereidingen voor de beurs begon enige tijd geleden. We kregen een stand toegewezen waar je zelf de plattegrond voor moet maken. Deze kun je inrichten met behulp van een website waar je kunt aangeven wat je allemaal nodig hebt: tafels, stoelen, noem maar op. Het was onze eerste keer, dus het was een beetje puzzelen natuurlijk. Daarnaast hadden we op kantoor banners klaarstaan en hadden we speciaal flyers laten maken.’’

Een drukbezocht debuut

‘’Vol goede moed reisden we af naar Gorinchem, totaal niet wetende wat we konden verwachten. Wat me vooral bij is gebleven is de goede lunch, haha. En de drukte, het was onze eerste keer en hadden dus totaal geen idee hoeveel mensen we konden verwachten. Op een gegeven moment waren we non-stop bezig. Achteraf gezien hadden we zelfs meer personeel mee mogen nemen, omdat het gewoon zó druk was. Het bleek dat veel mensen op zoek waren naar onze producten, maar nog nooit van ons hadden gehoord. Wat dat betreft was de beurs ook zeker goed voor onze naamsbekendheid.

Ik vond het heel gaaf om te zien dat er, ondanks dat het onze eerste keer was, meteen zoveel interesse voor ons was. Dat is echt mijn hoogtepunt van de beurs. Dat onze stand drukbezocht was bleek ook uit de scanner die voor onze stand stond. Die kunnen bezoekers scannen zodat wij ze dan kunnen opvolgen. Bij deze scan zaten wij in de top 20% van alle standhouders op de beurs, en dat terwijl er ook veel grotere stands tussen stonden.’’

Voor de volgende keer

‘’Onze aanwezigheid op de beurs is ons, en volgens mij ook de bezoekers van onze stand, zeker goed bevallen. We weten nu ook beter waar we in de toekomst rekening mee kunnen houden.”

Heb je ons gemist op Empack? Geen probleem! Kom langs en ontdek zelf onze verpakkingsoplossingen. Laat je informeren over onze milieuvriendelijke aanpak en bekijk de nieuwste producten. Wij staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen met al je verpakkingsbehoeften!